Τζάκι Νικόπουλος : LaNordica - Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου & Φούρνοι,Ενεργειακά Τζάκια Pellet, Σόμπες Ξύλου, Σόμπες Pellet, Τζάκια Ανοιχτού Τύπου, Ψησταριές, Φούρνοι, Barbeque


Η Εταιρία μας
A+ R A-

Προφίλ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η εταιρία ΤΖΑΚΙ|ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εμπορίας αλλά και τοποθέτησης ενεργειακών και χτιστών παραδοσιακών τζακιών, φούρνων, barbeque και αξεσουάρ. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας αλλά και την άκρως επαγγελματική συμπεριφορά, μας καθιστούν πρωταγωνιστές στην περιοχή των Μεσογείων και όχι μόνο.

Ο κατασκευαστής Νίκος Νικόπουλος, μαζί με το έμπειρο συνεργείο του, μετράει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην μελέτη, κατασκευή και διακόσμηση τζακιών, φούρνων και barbeque. Επιπλέον, υπήρξε ένας εκ των πρώτων κατασκευαστών πανελληνίως που εξειδικεύτηκε στην τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών, που θεωρούνται, και όχι άδικα, η πιο ολοκληρωμένη λύση στο οικιακό ενεργειακό πρόβλημα. Το πάντρεμα της πολυετούς εμπειρίας μας με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες μας καθώς τους δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να αγοράσουν από εμάς το προϊόν της επιλογής τους αλλά και να εξασφαλίσουν την ιδανικότερη τοποθέτησή του από το πεπειραμένο μας συνεργείο με εγγυημένο λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Επίσης, η εταιρία ΤΖΑΚΙΑ|ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι δίπλα σας και μετά την πώληση με ένα ανταγωνιστικό πακέτο after sales service (συντήρηση, καθαρισμός κ.α.).

Στα καταστήματά μας (Λ. Μαραθώνος 118, Παλλήνη και Λ. Σπάτων 146, Παλλήνη) μπορείτε να βρείτε ενεργειακά τζάκια και σόμπες, φούρνους, barbeque και αξεσουάρ για όλα τα γούστα καθώς επίσης μπορείτε να συνομιλήσετε με τον κατασκευαστή μας Νίκο Νικόπουλο προκειμένου να ενημερωθείτε έγκυρα για τις καλύτερες δυνατές εναλλακτικές λύσεις στο προϊόν που αναζητείτε. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλους τους φυσικούς νόμους που διέπουν το τζάκι καθώς και για τις εναλλακτικές τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του αλλά και την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Και όλα αυτά προσαρμοσμένα πάντα στη δική σας αισθητική και τον χώρο σας.

Προιόντα καταστήματος

επίσημος αντιπρόσωπος

logo-fr

Στοιχεία Επικοινωνίας | Καταστήματα Τζάκι Νικόπουλος


Κατάστημα 1ο

Λεωφόρος Μαραθώνος 118
Παλλήνη Αττικής, Τ.Κ.: 15351
Τηλ.: +302106031244 | Fax: +302106031244 | Κιν.: 6977289638
info@tzakinikopoulos.gr

Κατάστημα 2ο

Λεωφόρος Σπάτων 146
Παλλήνη Αττικής, Τ.Κ.: 15351
Τηλ.: +302106031628 | Fax: +302106031628 | Κιν.: 6977289638
info@tzakinikopoulos.gr

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη